LoginClose

Arbeidsfysiotherapie

Werken aan werk!

Arbeidsfysiotherapie is een vorm van fysiotherapie die zich richt op de arbeidsgerelateerde problemen van de werknemer. De therapeut begeleidt individuen met arbeidsgerelateerde klachten, het gaat hierbij om klachten van het houdings- en bewegingsapparaat en hun relatie tot de aangedane structuur, functioneel herstel, gedrag en arbeidsfactoren. Therapie door middel van training en adviezen gericht op u als individu. Indien nodig bezoekt de therapeut uw werkplek om op deze manier een individuele aanpak te creeren.

In tegenstelling tot de reguliere fysiotherapeut die in zijn praktijk adviezen en instructies geeft aan de client, is de arbeidsfysiotherapeut actief betrokken in de interactie tussen de werknemer en werkomgeving. Een intake in de werkomgeving geeft de arbeidsfysiotherapeut een goede indruk van de arbeidsomstandigheden. Zelfs een goed ingerichte werkplek geeft nog niet de garantie dat er op de juiste wijze gebruik van wordt gemaakt.

Fysiotherapie 'Hof van Twente ' participeert in het bedrijf  FIT TO FUNCTION, een adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in arbeidsgerelateerde zorg. We werken met strikte protocollen samen met onze arbeidsfysiotherapeuten, bedrijfsfysiotherapeut en een bedrijfsarts. 

Voor meer informatie hierover, neem contact op met Rob Prenger. Kijkt u ook eens op: www.fittofunction.nl

 

 

 

Neem nu direct contact met ons op!

Bel ons via +31 (0)547 333 710 of stuur een e-mail naar info@fysiotherapiehofvantwente.nl

Adres

Goorsestraat 19
7496 AB Hengevelde
Overijssel - Nederland

T. +31 (0)547 333 710
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Op werkdagen van 08.00 - 20.00 uur.

In de weekenden in overleg.

Indien van toepassing, kunt u ook voor aan huis behandelingen met ons een afspraak maken.