LoginClose

Beweegprogramma's

Bij fysiotherapie Hof van Twente bieden wij de volgende modules aan. 

 

Fysiotherapeuten zijn de deskundigen van het dagelijks bewegen en hebben kennis van en ervaring met mensen met chronische aandoeningen.
Wanneer het blijkt dat een advies ten aanzien van voeding nodig blijkt te zijn is er een mogelijkheid om een afspraak te maken bij diëtiste Joyce Westhoff, tevens werkzaam in onze pratkijk.

Doelstelling van de beweegprogramma’s is het stimuleren van bewegen bij de bovenstaande populaties. Verantwoord en voldoende bewegen heeft een bewezen positief effect op deze ziektebeelden. Het beweegprogramma richt zich op het ontwikkelen van een gezonde (actieve) leefstijl, ook wel graded activity genoemd. Om beweeggedrag van de mensen daadwerkelijk te veranderen, sluit het beweegprogramma aan bij de fasen van gedragsverandering.

 

Met de betalende instanties (ziekenfondsen) zijn heldere criteria geformuleerd waarmee tijdens de screening bepaald wordt of iemand mee kan doen aan het beweegprogramma.

Bij Fysiotherapie Hof van Twente kunt u informatie verkrijgen of u voor deze beweegprogramma’s in aanmerking kunt komen.

Feiten:

In de nota Langer gezond leven geeft het kabinet aan dat met de preventie van chronische ziekten veel gezondheid gewonnen kan worden.

“actieve” Nederlanders hebben in het algemeen een betere gezondheid, doen hierdoor een kleiner beroep op de gezondheidszorg en hebben minder arbeidsverzuim.

 

 

 

Neem nu direct contact met ons op!

Bel ons via +31 (0)547 333 710 of stuur een e-mail naar info@fysiotherapiehofvantwente.nl

Adres

Goorsestraat 19
7496 AB Hengevelde
Overijssel - Nederland

T. +31 (0)547 333 710
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Op werkdagen van 08.00 - 20.00 uur.

In de weekenden in overleg.

Indien van toepassing, kunt u ook voor aan huis behandelingen met ons een afspraak maken.